27.04.2009

Gjenbruk

Eg er opptatt av gjenbruk, og synest det er viktig at vi prøver å gjera nytte av ting vi ikkje brukar lenger. Her har eg sydd kuvertbrikker av brukt dongeristoff, og pynta dei med diverse blondar.

Her har eg sydd glasbrikker av diverse dongerirestar. Etterpå har eg brukt garnrestar til å brodera på dei. Har prøvd meg på ulike sting, så her er det berre å bruka fantasien:)

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Så smart! Ble spesielt begeistret for spisebrikkene! Kjempeflott! Og litt av et arbeid med glassbrikkene med brodering og det hele. Jeg er imponert! Skal huske dette tipset;) ha en flott kveld videre!

Mr. Blue sa...

Stilige:)

Sidselsidserk sa...

Spisebrikkene var fine! Jeg må nok innrømme at jeg ikke er så flink på gjenbruk som du, men der er fint å få impulser og dette var en super impuls

Unknown sa...

Så flott!
Ja det er mye en kan lage...
Jeg har liggende en hel stabel med gamle dongeribukser og andre klær som en eller annen gang skal brukes til slike ideer.

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Bodil
Tusen takk for hilsen i bloggen min, det var kjekt. Synes du har laget mye pent. Har ikke vært innom bloggen din, før jeg var en snartur i ettermiddag og nå er jeg her igjen.
Ønsker deg en fin uke.

Dorthe sa...

Det er en smart måte å bruke stoff på. Jeg har en del gamle olabukser... jeg må bare få litt trening i denne sying først:)
Kjempe fine ting:) Du er flink til å sy ja:)

Solveig sa...

Gjenbruk er viktig. Flotte spisebrikker du har laget.

Orlaug sa...

So flotte brikker......god idè.
Takk for tipset!!!

Stubbetufsa sa...

Flott måte å bruke gamle dongeribukser på! Stilig! Tror nok jeg må herme etter deg, noe senere...
Det var lurt, altså...

marianne sa...

Så smart..og det ble jo riktig fint! Ha ei fortsatt fin uke:)

Irene sa...

Rett og slett smart og stilig. Ønsker deg en strålende helg.