23.04.2009

Halsvarmarar

Kankje ikkje rette årstida å koma med slike no når alle vil ha vår, og helst pakka vekk alt som varmar:) Men, men, det var no dei var ferdige, så det får gå. Garnet er 50% ull, 30% polyamid og 20% alpakka. Veldig mjukt garn.Sjå kva eg fekk i posten idag! Fekk så lyst til å prøva meg på spinning. Startar i det små, så det blir med handtein. Det var så herlege fargar, og koseleg mønster på handteinen:)

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Flotte halser, har tenkt å prøve meg på slike selv. Tøff du som skal prøve å spinne, blir spennende å se hva det blir;) Ha en fin kveld videre;)

MayM sa...

Veldig flotte halser du har strikket. Det er spennende med spinning. Skal bli artig å følge med når du skal starte opp med spinningen.

Sidsel sa...

Spinningen ser spennende ut - flotte farger! Lykke til:-)

Jorunn's hobby sa...

Spinning...
Det høres spennende ut!
Halsene du har strikket var fine.

Elin Osa Søreng sa...

E`kke dissa halsene greie å strikke? Syns det er greit med sånn "fort- gjort- arbeid" jeg, blir så utålmodig.... Spinning får jeg prøve meg på i mitt neste liv- trur ikke jeg rekker det i detta nemlig :o( Blir spennende å høre åssen du syns det er... Ha en fin helg, hlsen Elin

Cille sa...

Flotte halsvarmere du har laget og masse nydelig håndarbeidet å se ellers hos deg også! Takk for titten og for koslig hilsen i bloggen min. Klem...

Thea Margrethe sa...

Det var innmari fin farge på det turkisblå garnet, og halsvarmerne så deilige ut for meg som alltid trenger noe rundt halsen!