13.03.2009

Maskemarkørar

No har eg og prøvd å laga maskemarkørar. Eg hadde det eg trong for å laga dei, og då er det jo greit. Har jo sett mange fine maskemarkørar på diverse bloggar, og det inspirerte meg til å laga sjølv.

8 kommentarer:

dorthe sa...

Det er fine maskemarkøre. Nydelige. Ha en riktig fin lørdag og helg:) Her blir det strikking og imorgen skal jeg oppdatere bloggen.

Anonym sa...

Mange fine markører. Ha ei fin hobbyuke.

Tovepia sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar;) Du hadde mye fint her, så jeg melder meg som følger;)

Elin Osa Søreng sa...

Jeg hadde aldri hatt sånn luksus som maskemarkører før nettbutikken "To Damer" sendte med en søt liten bamse på nyåret en gang.(jeg har alltid bare brukt store sikkerhetsnåler) Nå syns jeg det er mer stas å bruke litt "stæsji" markører jeg også, fikk forresten med enda en ny sist jeg bestilte garn- så nå har jeg to :o) Så fine dine er også, flotte farger!!

Anonym sa...

Så mykje fint du lagar :) Ha ei fortsatt fin helg :)

Bodilmor sa...

Så flotte markører, kan jeg spørre hvilken vaier du bruker på dem?

Bodil sa...

Takk for kommentar.Eg trur vaieren som eg brukar heiter smykkevaier. Den er ganske tynn, og eg har kjøpt den hos panduro.

Jannicke sa...

Hei, Bodil.
Tusen takk for hilsen i bloggen min. Det er første gangen jeg er innom bloggen din (har ikke visst om den før). Jeg ser at du startet bloggen i februar, jeg startet min i januar. Vil gjerne kjøpe 4 maskemarkører av deg. Sender deg navn og adresse på mail. Ønsker deg en god påske. Jannicke (Troja)