22.03.2009

Bolero

Har funne ut ein enkel måte å laga bolero. Eg lagar to rektangel. Antal masker må tilpassast den som skal ha den, både i lengde og breidde. Når dei er ferdige, syr eg dei saman i ryggen og under armane. For å få ei fin passform, så må ein prøva seg fram kor langt opp ein skal sy. På det eine bilete kan ein sjå korleis dei blir i ryggen. Som de ser, så har eg prøvd meg i ulike teknikkar: strikking, hekling, hakking(den svarte) og påfuglmønster. Har brukt ulike garnsortar: alpakka, diverse bomullsgarn og bambusgarn. Er det nokon som har lyst å laga slike, er det berre å setja i gong. Lukke til:)

5 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Hei, Bodil!
Takk for at du følger meg,det er bestandig en ære at noen vil!
Men hvis du går inn på meg, ser på følgere, og klikker på "mer", er par ganger, så kommer du til den siste, som er deg. Og når jeg peker på ditt "bilde", så kommer det ikke noe navn opp! Og man kommer ikke til deg når man trykker på bildet! Og da er litt av vitsen borte for deg, for da kan ikke andre finne deg!
Jeg fant deg ved å trykke på navnet ditt over kommentaren din!
De boleroene var veldig lure! Og forskjellige ble de også, alt etter hva du har gjort med dem!
Jeg må nok komme igjen og se!

Tovepia sa...

Kjempefine! Takk for tipset, for dette så både lettvint og dekorativt ut, og bedre kan det ikke bli;) Ha en kjempefin søndag!

Magaki sa...

De er altså supersøte :)

Stubbetufsa sa...

God helg!

Solveig sa...

Disse var kjempesøte - og det gjør jo ikke noe at de også er enkle å lage. Stilig med alle de ulike teknikkene du har brukt.