01.06.2009

Blonder

Fann oppskrift i Familien nr. 5 / 2. mars på strikka blonder. Som regel er dei jo hekla, så det fekk eg lyst til å prøva. Dei eg har strikka er til mellomverk.


Som de ser, så har eg strikka den eine sorten i ulike fargar og ulik bredde. Har og brukt ulike garnsortar. Det er eigentleg berre eit prøveprosjekt for å sjå kva eg likar, og kva eg kan bruka dei til.


Har fått denne awarden frå Stubbetufsa. Det var koseleg, og det set eg stor pris på :) Eg vil gje den vidare til alle som er innom sida mi, fordi eg synest de viser så stor skaparglede , og eg får så mykje inspirasjon når eg er innom bloggane dykkar. Ein kommentar frå ein av dykk, er som ein award for meg.

Eg visste lite om denne bloggverda før eg fekk min eigen blogg, men det som slår meg er at her er det berre snille, hjelpsame, kjekke og hyggjelege menneske :) Tusen takk for alle koselege kommentarar.

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Spennende! Har heller aldri hørt at de kan strikkes, men det så kjempeflott ut! Spennende å se hvor du bruker dem;) Ha en flott kveld!

Sidsel sa...

¨Gratulerer med Award! Blir morsomt å følge "blonde-prosjektet¤ ditt;-)

Solveig sa...

De ble jo nesten som et flagg de blondene. Du kunne ha pyntet med dem til 17.mai. Kjempefine! Håper du finner noe lurt å bruke dem til.

Marit sa...

Det var flotte blonder du har strikket.

dorthe sa...

Du har virkelig fart på pinnene:) Nydelige blonder:) Ha en riktig fin dag:)

Jorunn's hobby sa...

Så nydelige blonder.
Gratulerer med award!

Tina sa...

Hei Bodil!
takk for hyggelige tilbakemeldinger på bloggen! Spennende å prøve en blogg med en annen vri, og kjekt hvis det kan være til inspirasjon eller bare litt glede i hverdagen.. :)
Det er jeg som har startet bloggen, men har fått en medsammensvoren medforfatter i Steinbokkjen - kanskje blir det også flere bidragsytere å se.

Likte veldig godt grillforkleet ditt! DET er ihvertfall noe som bidrar til gla'vibber! ;)
Hilsen Tina :)

Trollkåno sa...

So fint med strikka blonder......har berre prøvd meg på hekla.
Trur faktisk eg har nokon oppskrifter òg når eg tenkjer meg om.......