27.07.2011

Muffinsformer

Det er ikkje alltid ein finn det ein er ute etter, og så blir det kjøpt noko liknande som viser seg å vera like bra.

Eg var ute etter muffinsbrett, men det fann eg ikkje. Derimot fann eg desse silikonmuffinsformene på Eoropris.

Og det er eg i grunnen glad for, for det er plass til mange slike på eit steikebrett dersom ein vil laga litt stor porsjon. Det er 12 i ein pakke, og eg sette vanlege papirformer oppi dei når eg prøvde dei. Det fungerte fint, men dei kan nok og brukast utan former oppi.

Når eg skulle oppbevara dei, hadde eg egentleg "ingen" plass å ha dei.  Då kom ideen at eg kunne sy ein oppbevaringspose til dei. Kvitt bomullslerret og broderigarn hadde eg, og resultatet vart denne posen. Eg har laga den så stor at det er god plass til fleire former og. I stadenfor å gøyma den inni skapet, heng  den no klar på kjøkkenet.
Dersom ein treng ei lita gåve, kan ein heimelaga pose med slike muffinsformer kanskje vera ein god ide :)

6 kommentarer:

Sylke sa...

Så lurt - og så fin pose du har laget!

lirosa sa...

Det var da veldig kjekkt.Gode tanker til deg:-)

Grete sa...

Flink til og sy du. Fin pose.

Hilde sa...

Så søt en pose. Du er flink til å sy og brodere. så artig å ha det hengende fremme istedenfor å gjemme formene bort i et skap.

Misemor sa...

Heisann. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Du, så smart det var med slike former i stedet for brett, som jeg har. Tar lang tid å steke med brett siden det bare er plass til 12 i gangen. =)
Fortsatt fin helg. =)

Babben sa...

KJempefin muffins-pose du har laget, og så fint med broderiet på :-) Likte godt den supre gave-ideen din også. Nå er det bare å bake i vei..