25.02.2010

Diverse sjal.


Dette er sjal som eg har spunne garn til sjølv. Dei ligg på spinnebloggen min, men fekk lyst til å visa dei i denne bloggen. Her er det fleire som er innom, og eg håper at eg kan vera til litt inspirasjon, slik at fleire får lyst til å prøva seg på spinning. Det er såå kjekt, og det er så mykje flott fiber å spinna av :) Det er jo så mange som strikkar diverse sjal rundt om på bloggane, og alle er så fine. Derfor trur eg det er mange som veit kva desse sjala heiter. Dette er Ishbel.


Dette er Ulmus.


Her er Shetland triangle.


Her er Multnomah.


Og her er endå eit Ishbel sjal. Dersom de vil sjå meir av sjala, og kva fiber eg har brukt osv., så finn de det i spinnebloggen min. Det er link til den øverst i bloggen min.

21 kommentarer:

gunknitter sa...

Du verden så nydlege sjal du har laga! Alle er nydlege på kvar sin måte og spesielt artig at du har spunne garnet sjøl. Kjempe flott !

Tovepia sa...

Jøje meg, her var det mye flott! Vet ikke hvilket jeg liker best, for det er det vel tilbehøret som avgjør, de var alle nydelige!

Anonym sa...

Hei igjen.Kjempe nydelige.Nydelige farger.Klem fra Bodil B..♥♥

Sylke sa...

Utrolig mange fine sjal du har laget. Fint med selvspunnet garn!

Sidsel sa...

Hei igjen - sjalene dine har jeg kommentert på den andre bloggen din og jeg sier det igjen - nyyydelige:-) Jeg synes spesielt Ishbelsjalet er flott. Har tenkt å strikke dette selv, men er litt urolig for engelsken min....
Flotte sjal Bodil!

Sidsel sa...

Hei igjen - sjalene dine har jeg kommentert på den andre bloggen din og jeg sier det igjen - nyyydelige:-) Jeg synes spesielt Ishbelsjalet er flott. Har tenkt å strikke dette selv, men er litt urolig for engelsken min....
Flotte sjal Bodil!

Kari M sa...

Nydelige sjal du har strikket. Likte godt det blå. Så flink du er som spinner garn selv.

dorthe sa...

Måtte jo innenom og ønske deg en riktig fin helg. Sjalene er nydelige og det er like spennende hver gang å besøke begge bloggene dine:)Hos deg blir mange inspirert.

Husmora sa...

Så fine sjal! Ishbel var jo helt nydelig! :-)
Ønsker deg en flott helg!

Marit sa...

Så nydelige sjal du har strikket.
Ønsker deg en fin helg.

Kjersti M sa...

Å så mange flotte sjal. Imponert over at du gjør alt fra bunnen, er noe eget med hjemspunnet garn. Min svigermor lærte meg såvidt å spinne før hun døde. Rokken står fortsatt i huset etter henne, så kanskje en dag...

Strikkebesta sa...

Ja, absolutt kjekt og oppslukande, men eg har gått meg på ein smell, prøver å spinne silkenoil, den var karda, men såg ikkje slik ut, så eg karda han på nytt, kanskje det er derfor eg har slike problem med spinninga? Men eg gir meg ikkje!
God helg til deg:)

Timotei sa...

Å, så flotte sjal! Jeg har faktisk aldri strikka sjal, men har veldig lyst og ble kjempeinspirert nå!

Vibekes lille grønne sa...

Så flotte sjal! Godt gjort å spinne garn til de også. Har aldri prøvd, men har alltid hatt lyst! Kjempejobb! :)

Greta sa...

Å så mange fine sjal du har strikka. Ser det er amnge som strikker desse sjala. Ett av problema mine er at oppskriftene er på engelsk. Men eg har funne ut at eg ikkje skal stresse med det. og heller strikke det eg forstår og klarer.
du er i alle fall flink både til å spinne og strikke sjal

hobbystua sa...

Hei.For noen praktfulle sjal du har strikket deg,farger og mønster er nydelige. Og at du har spinnet garnet selv er jo ekstra artig da.Søte smekkene under her også.
Ha en fin ny uke:))

Bestemor Drillo sa...

For noen flotte sjal! jeg blir helt stum av beundring!!
Klem!

strikkedilla sa...

Så fantastiske sjal. Imponert

Birgitta sa...

Vad många stickade sjalar du har. Den översta är ju bara så läcker. Jag älskar nämligen blått. De andra är också fina.
Kramar Birgitta

Elins Strikkeri sa...

Wow så mange flotte sjal du har strikka, kjempeflott!! Er heilt imponert over kor flink du er, og så har du spunne garnet i tillegg! Ha ein flott dag:)

Ida S sa...

Så fine sjal du har laget! jeg likte best det helt blå og det hvite, og når jeg titter nærmere på dem så ser det ut til at de to er av samme mønster? Du er flink!